Allt om foton

Färg, svart vit, canvas, digitala det finns olika sorters foton och dom går att att användas till mycket. Många foton är minnen som människor känner igen sig i eller känner igen minnet av någon annan person. Ett foto kan vem som helst ta, resultatet bestämmer  fotografen och många personer använder bara sin mobil kamera. Dock är det att rekommendera att använda en digitalkamera eller ta hjälp av en professionell fotograf vid specifika foton.

Digitala foton

Den nya världen använder sig mer och mer av digitala foton, tagna av mobilkameran. Det går snabbt och enkelt och det tar ingen tid allt. Att dokumentera allt är människor nu för tiden väldigt bra på. Tillsammans med social media laddas foton upp tillsammans med text för att visa andra, skapa minne och informera om olika saker, med olika filter i mobilen kan man direkt skapa bilder i både färg och svartvitt. Filter gör  bilderna både snygga och hjälper bilder många gånger. Det går även att skriva texter direkt i bilden eller lägga in symboler och emojis för att skapa en roligare bild.

Fotoalbum

Fotoalbum

Åk hem till en äldre släkting herre eller dam det spela ingen roll och titta igenom ett fotoalbum och res tillbaka i minnenas tid. Yngre personer har oftast fotona digitala men det är en annan känsla att ha foton i fotoalbum. Det nya nu är att göra digitala fotoalbum med bilder på nätet och sedan beställa hem. Det blir väldigt fint men det går inte att justera i efterhand medans i ett fotoalbum kan man flytta runt bilden och man kan lägga till kommentarer i efterhand.

Skriva ut foton

Det är enkelt att skapa egna foton och väldigt enkelt att skriva ut, de enda som behövs är en skrivare med bläck både färg och svartvit och fotopapper. Utskrivna foton kan enkelt ramas in och sättas upp på väggen. Att pryda en vägg med personliga bilder ger hemmet en personlig och mysig prägel det gör att hemmet, verkligen blir ett hem. Det är ett billigare sätt att skapa ett foto, det är enkelt och det går snabbare än att vänta på foton ska bli levererade i brevlådan.  Det går även att beställa foton som företag skriver ut. Det är enkelt och går smidigt, genom att ladda upp bilderna man vill ha, välja pappersstorlek och välja typ av papper går det bara på några minuter. Välj och beställ.

Canvas

Canvas tavlor är tavlor tryckta på en duk som är väldigt fina på väggen. Istället för att kanske skriva ut själv vilket kan ibland vara svårt kan man beställa canvas tavlor i valfria storlekar. Canvas tavlor håller en hög kvalité om bilden håller en hög kvalité och kan se ut som ett riktigt konstverk.

Canvas

Foton finns det massor av digitala, framkallade och canvas. Det finns massor med sätt att använda dem i bland annat fotoalbum där foton kan samlas, fotoböcker eller i bildspel på datorn. Foton skapar minnen av händelser i varje människas liv och är för många en stor del av vardagen. Då varje dag dokumenteras allting från hundvalpar till barn runt om i världen.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2020 AK Foto

Tema av Anders Norén